pariteicons_f11.png

Altın - Formasyon Doğrultusunda Yükselmeye Devam Ediyor...

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta 1205 seviyesini gördükten bu yana kademeli olarak yükselişini sürdürüyor. Altın fiyatlarını yükselten sebepler arasında, iki hafta önceye kadar dünyada oluşan enflasyonist havanın ve buna bağlı olarak yükselen devlet tahvil faizlerinin tekrardan gerilemeye başlaması bulunuyor. Bununla birlikte, ABD Doları'nın güçsüz seyri de yükselişi tetikliyor. Trump'ın ABD Doları'na iyi gelmiyor oluşu, politikalarını gerçekleştirememesi ve geçen Cuma hayal kırıklığı yaratan ABD enflasyon verisi, sarı metaldeki yükselişin en önemli temel sebepleri arasında bulunuyor.

Teknik olarak baktığımızda; grafikteki düşüş kanalının alt bölgesinde oluşan ters omuz baş omuz formasyonu, hali hazırda çalışmaya devam ediyor. Formasyon hedefi doğrultusunda yükseliş kademeli olarak varlığını hissettiriyor. Gün içinde 1235 desteği takip edilebilir. Yukarıda ise 1241 direnci üzerinde alım iştahı artmaya devam edebilir.

Destekler: 1235 - 1227 - 1217

Dirençler: 1241 - 1249 - 1254

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç