images/pariteler/pariteicon_12.svg

USDTRY – 8.22’den Gelen Yeni Tepki Devam Ediyor…

Geçtiğimiz Cuma günü ABD Tarım Dışı verisinin beklenti altında açıklanması ile birlikte dünya genelinde ABD Doları zayıflamıştı. Bu durum USDTRY paritesinde Türk Lirası lehine yansıdı ve parite 8.22 desteğine kadar geri çekildi. Ancak bu önemli destek kırılamadı ve yeni hafta itibariyle bu seviyeden tekrar tepki gelmeye başladı. 8.22’nin çalışmasıyla birlikte grafikte görülen üçgen yapısının alt bandı korundu ve bugün itibariyle bu üçgen sıkışması yukarı yönde kırılmaya başlandı. 8.30 üzerinde birkaç dört saatlik mum kalıcılığı paritedeki olası yukarı yönlü hareketleri tekrar tetikleyebilir.

Olası düşüşlerde 15 Nisan tarihinden 7.99’dan gelen kısa vadeli uptrend çizgisi destek hattı olarak izlenmeye devam edilecek olup, bu trendin günlük mum ile kırılması halinde TRY lehine hareketlerin sürmesi öngörülebilir.

Destekler: 8.30 – 8.22 – 8.16/8.11

Dirençler: 8.36 – 8.4230 – 8.4850

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç