FOMC Tutanakları Bu Akşam...

FOMC Tutanakları Bu Akşam...

Bu akşam saat 22:00'de Ocak ayı içerisinde gerçekleşen FOMC toplantısının tutanakları yayımlanacak. FED'in U dönüşü olarak ve sürpriz şeklinde nitelendirilen bu toplantıda kayda geçen FOMC üyelerinin görüşleri de oldukça önemli olacaktır. Üyelerin bu ani frenleme hakkında ne düşündüğü önemlidir. Veri anında piyasalardaki oynaklık artabilir.

ABD - Çin Görüşmelerinde Son Durum...

ABD ile Çin uzun zamandır devam eden ticaret müzakelerine dün Washington'da devam etti. Haberlere göre ABD, Çin'den Yuan'ın değerini sabit tutmasını istedi. Çin için, ABD ile olan ticaret savaşında Yuan'ın değerinin düşmesi bir avantaj. Trump ise kendi açıklamalarında görüşmelerin iyi gittiğini ifade etti. Anlaşma sağlanılamaması durumunda 1 Mart'dan sonra 200 milyar $'lık Çin malları için gümrük tarifeleri %10'dan %25'e çıkarılacak. Ancak Trump bunun nihai bir tarih olmadığını ve tarihin esnetilebileceği mesajını verdi.

Veri Ajandası:

*10:00 | Almanya - ÜFE(aylık): ? (Beklenti: %-0.2 ; Önceki: %-0.4)
*10:00 | Almanya - ÜFE(yıllık): ? (Beklenti: %2.2 ; Önceki: %2.7)
*10:00 | Türkiye - Tüketici Güven Endeksi: ? (Önceki: 58.2)
*18:00 | Euro Bölgesi - Tüketici Güven Endeksi: ? (Beklenti: -7.8 ; Önceki: -7.9)
*21:10 | FOMC Üyesi Kaplan'ın Konuşması
*22:00 | FOMC Toplantı Tutanakları


ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç