pariteicons_f47.png

CHFJPY Paritesi Toparlanma Sürecinde Kalabilecek mi?

CHFJPY Paritesi Toparlanma Sürecinde Kalabilecek mi?

Dün konuşan Japonya Merkez Bankası Kuroda, varlık alımının sorunsuz şekilde devam ettiğini, hala piyasada almaya değer tahvil-bonolar olduğunu, bankanın ilerleyen aylarda almaya değer varlık bulamayabileceğini belirtti. Başkan ellerindeki varlıkların satılması konusunda aceleci davranmayacaklarını belirtirken, para biriminin zayıflatılmasının para piyasası müdahalesiyle olabileceğini de ekledi. Yarın açıklanacak Japonya Hane Halkı harcamaları ve TÜFE verileri ile İsviçre KOF ekonomik göstergesi takip edilebilir.

Teknik açıdan üçgen formasyonunda fiyat sıkışmasını yukarı yönlü kıran paritede fiyatlar da bu yönde güç kazandı. Momentum göstergesinin tekrar 100 üzerine tırmandığını görüyoruz.Bu hareketin güç kazanabilmesi için paritenin bugün destek aldığı 50 günlük üssel hareketli ortalama üzerinde kalıcılık sağlaması gerekecektir. Formasyonun kırılmasını takiben trendin güç kazanabilmesi sürecinde kırılganlık yüksek olacağından volatilite artabilir.

Destekler: 104.60 – 104.30 – 103.75

Dirençler: 106.30 – 107.15 – 108.00

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç