İngiltere’de İşsizlik Geriledi, Ortalama Gelir Arttı…

İngiltere’de İşsizlik Geriledi, Ortalama Gelir Arttı…

ABD İş İmkânları Geriledi…
ABD İş İmkânları ve Personel Değişimi oranı temmuz ayında 7,217M ile beklentinin altında kaldı. (Beklenti:7,31M Önceki: 7,348M)

İngiltere’de İşsizlik Geriledi, Ortalama Gelir Arttı…
*İngiltere’de temmuz ayında işsizlik oranı %3,9 seviyesinden %3,8 seviyesine gerilerken, Ortalama Gelir Endeksi ve İkramiyeler %4,0 ile hem bir önceki dönem hem de beklenti üzerinde arttı. Diğer yandan ağustos ayı İşsizlik Hak Başvurusu Sayısındaki Değişim 28,2K ile 29,3K beklentisi altında geldi.
*Öte yandan Brexit süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan İngiltere Merkez Bankası Başkanı Carney, İngiltere’de mali sistemin çekirdeğinin, ne şekil olursa olsun Brexite hazır olduğunu söyledi. Carney ayrıca zor Brexitin büyümenin yavaşlamasına, enflasyonun yükselmesine sebep olabileceğini belirtti.

Almanya Maliye Bakanı: Krize Karşı Koyabiliriz…
*Almanya Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Olaf Scholz, "Almanya ve Avrupa'da ekonomik krizin yaşanması durumunda buna milyarlarca avro ile karşı koyabilecek durumdayız." dedi. Scholz ayrıca Alman ekonomisinin bir durgunluğa girmesi halinde büyük bir teşvik paketine hazır olduklarını belirtti.


 

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç