Fed Tutanakları Öncesi Başkan Powell’dan Bilanço Genişlemesi Açıklaması…

Fed Tutanakları Öncesi Başkan Powell’dan Bilanço Genişlemesi Açıklaması…

Bugün TSİ 21:00’da yayınlanacak Fed’in 17-18 Eylül tarihli toplantısının tutanakları öncesinde Fed Başkanı Powell’dan Bilanço genişletilmesiyle ilgili açıklamalar geldi. Başkan Powell, Fed’in yakın zamanda bilançoyu genişletecek önlemler alacağını ancak bunun parasal genişleme (QE) ile karıştırılmaması gerektiğini sadece teknik bir konu olduğunu söyledi. Para politikasının asla önceden belirlenmiş bir patikada olamayacağını belirten Powell, bunun uygun bir şekilde değiştirilebileceğini belirtti. Powell, FED'in para politikasında "uygun" olarak davranacağını tekrarladı.

Fed/Evans: Başka Faiz İndirimi Olabilir…
Chicago Fed Başkanı Charles Evans, "Başka bir faiz indiriminin daha fazla enflasyon yaratılmasında yardımcı olacağını düşünüyorum. Biraz daha sigorta için yardımcı olur. Gerekli ve gerekli mi? Emin değilim. Ancak, bu tartışmalara kesinlikle açık fikirli olarak katılıyorum "dedi.

API ABD Ham Petrol Stokları Arttı…
Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan verilere göre ABD haftalık ham petrol stokları 4,100M arttı. API verilerine göre stok verileri geçtiğimiz hafta -5,920M azalış kaydetmişti.

Günün Ajandası 
17:00   ABD İş İmkanları ve Personel Değişim Oranı (JOLTS) (Ağu) Beklenti: 7,191M Önceki:7,217M
17:30   ABD Ham Petrol Stokları Beklenti: 1,413M  Önceki: 3,100M
18:00   Fed Başkanı Powell’ın Konuşması 
18:00   Fed Üyesi George'ın Konuşması
21:00   Fed Toplantı Tutanakları


 

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç