FOMC Tutanakları Açıklandı…

FOMC Tutanakları Açıklandı…

İngiltere Merkez Bankası Üyesi “Faiz Artırımlarını Düşünüyorum”
İngiltere Merkez Bankası (BOE) Üyesi Tenreyro yaptığı açıklamada, orta vadede faiz artırımlarını düşündüğünü ve önümüzdeki aylarda ekonominin önemli kısımlarını eleştirel bir şekilde öğreneceklerini söyledi.

OPEC+ Petrol Üretimini Azaltmayı Görüşmüyor…
OPEC+ kaynağından  yapılan açıklamada, OPEC+’ın ABD ve Japonya’nın petrol stoklarını piyasa sürmesine rağmen, petrol üretimindeki artışları azaltmayı görüşmediği ifade edildi.

FOMC Tutanakları Açıklandı…
Dün akşam FED’in 3 Kasım’da yaptığı ve değiştirmediği faiz oranına ilişkin tutanaklar açıklandı. Tutanaklarda enflasyonun hedeften daha yüksek seyretmesi halinde varlık alım hızını ve faiz oranını önceden öngörülenden daha erken ayarlamaya hazır olunması gerektiğini ve 14-15 Aralıkta yapılacak toplantıda varlık alımlarının azaltılmasının hızlandırılması tartışmasının masada olacağı ifade edildi.

Günün Ajandası;
10:00 Almanya GSYİH(Çeyreklik): (Beklenti:%1.8 Önceki:%1.8)
10:00 Almanya GFK Tüketici Güven Endeksi: (Beklenti:-0.5 Önceki:0.9)
15:30 Avrupa Merkez Bankası Toplantı Tutanakları
20:00 İngiltere Merkez Bankası Başkanı Bailey’ın Konuşması

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç