Credit Suisse, İşviçre Merkez Bankası’ndan Borç Alacak…

Credit Suisse, İşviçre Merkez Bankası’ndan Borç Alacak…

ABD’de yaşanan bankacılık krizinin ardından İsviçre merkezli Credit Suisse’in sermaye artırımına gitmeyeceği öğrenilmesi ile hisse senedindeki düşüş yüzde 25’e ulaşırken, piyasalarda gerginlik yaşatmıştı.

İsviçre’nin en büyük ikinci bankası konumunda bulunan Credit Suisse, tekrar güven kazanmak ve piyasanın normale dönmesini amaçlayarak İsviçre Merkez Bankası’ndan 50 milyar İsviçre Frangı (54 milyar Dolar) borç alacağını ve kendi borçlanma kâğıtlarını piyasadan geri satın alacağını duyurdu.

Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Yurt Dışı Hisse Senedi