ABD'de Ticaret Açığı Arttı...

ABD'de Ticaret Açığı Arttı...

*İngiltere Merkez Bankası (BOE) Başkanı Bailey küresel bankacılık sektörüne ilişkin artan endişeler sonrası bugün yaptığı açıklamada, tüm banka mevduatlarının garanti altına alınmasının norm olmaması gerektiğini, bir mevduat garantisini devreye aldıktan sonra bu uygulamayı kaldırmak istediğinizde risk alınacağını ve kredi şartlarında bir miktar sıkılaşma belirtisi gördüklerini söyledi.

*Avrupa Merkez Bankası (ECB) Üyesi Muller yaptığı konuşmada, manşet enflasyonun endişe yaratmaya devam ettiğini, yukarı yönlü enflasyon konusunda hala endişeli olmaları gerektiğini ve bir sonraki toplantıda farklı görüşler olabileceğini ifade etti.

*ABD’de Şubat ayına ilişkin takip ettiğimiz Ticaret Dengesi 91 milyar düzeyindeki beklentiden biraz daha fazla açık vererek -91,63 milyar düzeyinde geldi. Ticaret Dengesi Ocak ayında da -91,08 milyar dolar açık vermişti. ABD’de açıklanan bir diğer ekonomik veri olan Konut Fiyat Endeksi aylık %0.5 azalırken, yıllık %2.5 artış gösterdi.

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç