pariteicons_f81.png

Doğalgaz CFD – 1.95’den Gelen Tepkiler Kısa Vadeli Trend Bölgesini Aştı…

Doğalgaz fiyatları 1.95 bölgesini destek olarak alıp daralan üçgen içerisinde gün geçtikçe azalan bir hareket marjı içerisinde hareket ediyordu. Bu daralan üçgen dün itibariyle yukarı yönde kırıldı ve 2.65 seviyesine doğru bir tepki geldi. Bugün negatif yönlü hareketler sınırlı ve hale 2.65 direncinin çok yakınında hareket ediyor.

Üçgenden pozitif yönde çıkışa bakarken, bir de 10.00 bölgesinden gelen downtrend’in konumuna bakıyoruz. Bu trend şuan itibariyle yaklaşık 3.03’e denk geliyor. Üçgenden pozitif çıkış sonucu pozitif ataklar devam eder ve 3.03 günlük mumlarla aşılırsa, bu meta da ufak çaplı bir ralli için teknik teyit alınabilir.

Olası geri çekilmelerde gün içi ana destek 2.36 seviyesidir. Bu destek üzerinde kaldıkça pozitif kalma ihtimali mümkün, ama tekrar bu desteğin altına inerse 1.95’in aşağı yönlü kırılma ihtimali teknik olarak mümkün olabilir.

Bu sebeple grafik ile birlikte belirttiğimiz teknik destek ve direnç seviyelerini dikkatle kontrol edeceğiz.

Destekler: 2.36 – 2.16 – 1.95

Dirençler: 2.65 – 3.03 – 3.41

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-POSTA DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-posta adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç