FOMC Tutanaklarından Notlar...

FOMC Tutanaklarından Notlar...

FED Tutanakları, bu yılın sonunda başlayabilecek hafif resesyon tahminine devam etti ancak ardından mütevazi bir toparlanma olacağını öngördü.

FOMC: "Katılımcılar genel olarak daha fazla politika sıkılaştırmanın ne kadar uygun olabileceği konusundaki belirsizliklerini dile getirdiler. Pek çok katılımcı bu toplantıdan sonra opsiyonelliği koruma ihtiyacına odaklandı."

FOMC: "Bazı katılımcılar, enflasyonun yüzde 2'ye geri döndürülmesindeki ilerlemenin kabul edilemeyecek kadar yavaş olmaya devam edebileceği beklentilerine dayanarak, gelecekteki toplantılarda ek politika sıkılaştırmasının muhtemelen garanti altına alınacağı yorumunu yaptı."

FOMC: "Bankacılık sisteminin çoğunluğu, maruz kalınan bu faiz oranı riskini etkin bir şekilde yönetebildi. Ancak, zayıf faiz oranı riski ve likidite riski yönetiminden kaynaklanan üç bankanın başarısızlığı, bazı ek bankalar üzerinde stres yarattı."

FOMC: "Birçok katılımcı, finansal sistemde ve genel olarak ekonomide ciddi olumsuz bozulma riskinden kaçınmak için borç limitinin zamanında yükseltilmesinin gerekli olduğunu belirtti."

Tutanaklar sonrası EURUSD paritesi 1.0765 desteğini zorlamaya devam etti ve Ons Altın ise 1955 desteği üzerinde tutunma çabasında.

ABD 10 yıllık tahvil faizi ise %3.71'de.

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç