pariteicons_f63.png

Buğday – 35 Ayın En Düşüğünde…

Buğday fiyatları, Ağustos ayı düşüşünü tamamlama yolunda ilerlerken, en büyük ihracatçı Rusya'dan gelen bol miktardaki arzın etkisiyle geçen Kasım ayından bu yana en büyük aylık kaybına hazırlanıyor. Bunun yanında hafta içerisinde son 35 ayın en düşük seviyesini gördü. Ucuz Rus buğdayının bol olması fiyatlar üzerinde baskı yaratıyor. Tahıl koridorundaki olumlu iletişim ve alternatif oluşturma çabaları buğday fiyatları üzerinde baskı yapan en büyük etkenlerden biri.

Haftalık ve bugün ayın son günü olmasıyla birlikte aylık kapanış 575$ altında olmaya hazırlanırken, tepkiler de cılız kalıyor. Tepkilerin biraz daha güçlü olabilmesi için kısa vadede tekrar 575 dolar hatta 604 dolar seviyeleri önemli. Daha orta vadeli bir görüntüde de 50 haftalık ortalama fiyatları baskılıyor ve fiyatlar bu ortalama üzerine çıkamadığı süreçte baskılanma devam edebilir.

Destekler: 540 – 495 – 460

Dirençler: 575 – 604 – 660

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-POSTA DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-posta adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç