pariteicons_f81.png

Doğalgaz – Talep Baskılarının Şimdilik Azalması, Fiyatlara da Baskı Yapıyor…

ABD Doğalgaz vadeli işlemleri dünkü ABD tatilinin ardından bugün negatif yönlü işlem gördü. Mevsimsel olarak daha soğuk olan hava, kısa vadede klima kullanımını ve gaz tüketimini azaltıyor, ancak meteorologlar havanın eylül ortasına kadar çoğunlukla normalden daha sıcak kalacağını tahmin ediyor. Fiyatlar şimdilik bu zayıf taleple geriliyor. Bu arada piyasa, Chevron ile LNG tesisi işçileri arasında 7 Eylül'de greve gidilmesi yönündeki görüşmelerde, başarısızlıkla sonuçlanan Avustralya'daki işçi müzakerelerinin sonucunu görmeyi bekliyor. Grev riskinin “şimdilik” azalması fiyatları aşağı çeken etkenlerden biri oldu.

Teknik olarak baktığımızda, tekrar 50 günlük ortalamanın altına geriledi. 2.65 gün içi direnç haline geldi tekrar. Bu seviye altında kaldıkça baskı tekrar gerçekleşebilir ve 1.90’dan gelen uptrend destek hattına yeni gerilemeler söz konusu olabilir.

2.45 seviyesi, kısa vadede ana destek hattıdır.

Destekler: 2.45 – 2.36 – 2.17

Dirençler: 2.65 – 2.80 – 3.03

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-MAIL DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-mail adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç