Bugün ABD Tüketici Enflasyonu Açıklanacak…

Bugün ABD Tüketici Enflasyonu Açıklanacak…

*Bugün saat 15:30’da ABD tüketici enflasyonu verileri açıklanacak. Veriler önümüzdeki hafta Çarşamba gerçekleştirilecek olan FED faiz kararındaki gidişat için büyük önem taşıyor.

*21 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek olan TCMB faiz toplantısı öncesinde Barclays beklentilerini paylaştı. Barclays, politika faizinin yıl sonunda yüzde 35, 2024 yılında yüzde 40 olmasını bekliyor.

*Apple, yeni İPhone 15’i ve Apple Watch’u tanıttı. Tanıtımın ardından Apple hisseleri %2.5 geriledi.

*Japonya’da üretici enflasyonu Ağustos ayında 0.1% artış beklentisinin üzerinde 0.3% artış gösterdi. Yıllık bazlı veride beklenildiği gibi 3.2% artış gerçekleşti. Bir önceki veriler sırasıyla 0.1% ve 3.6% artış göstermişti.

*Japon Yen’i hafta başındaki geri çekilmelerin tekrar yükselişe geçmişti. Yükselişler bugün de eklenerek devam etti. Günlük açılış sonrasında 147.44 seviyesine kadar yükselişler yaşandı. Japonya 10 yıllıkları ise %0.7 seviyelerinde işlem görüyor.

Günün Ajandası:
09:00 – İngiltere – GSYİH
09:00 – İngiltere – Sanayi ve İmalat Üretimi
09:00 – İngiltere – Ticaret Dengesi
11:00 – ABD – IEA Aylık Raporu
12:00 – Euro Bölgesi – Sanayi Üretimi
15:30 – ABD – TÜFE
17:30 – ABD – Ham Petrol Stokları


ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-POSTA DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-posta adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç