pariteicons_f18.png

Brent – OPEC ve UEA’nın Arasında Yaşanan Gerginlikle Yükseliş Hız Kazandı…

Uluslararası Enerji Ajansı'nın dünyanın artık fosil yakıt çağı için "sonun başlangıcında" olduğunu söylemesinin ardından. OPEC, bu açıklamalara sert tepki gösterdi. Bu ifadelerin küresel anlamda birçok ekonomi için daha önce yaşanmamış bir enerji kaosuna yol açabileceği konusunda uyarıda bulundu.

OPEC ve Uluslararası Enerji Ajansı’nın (UEA) arasında yaşanan bu gerilimin ardından Brent petroldeki yükselişler hız kazandı. Geçtiğimiz gün yükselişler 94.72 bölgesine doğru ulaşmaya çalışırken bu seviyenin altında güçlü bir günlük kapanış gerçekleşti. Haftanın son işlem gününe giriş yaparken bu hafif yükselişlerle 94.72 direncine biraz daha yaklaştı.

Yükselişlerin devamında 94.72 direnci aşıldığı taktirde 96.91 seviyesi bir sonraki direnç seviyesi olarak takip edilebilir. Olası geri çekilmelerde ise 91.67 seviyesi destek oluşturabilir.

Destekler: 91.67 – 89.36 – 87.37

Dirençler: 94.72 – 96.91 – 99.19

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-MAIL DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-mail adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç