FED/Kashkari "FED'in Faiz Oranını Çeyrek Puan Daha Artırması Gerekli"

FED/Kashkari "FED'in Faiz Oranını Çeyrek Puan Daha Artırması Gerekli"

*Japonya Maliye Bakanı Suzuki yaptığı konuşmada, aşırı oynaklığın devam etmesi halinde kur konusunda hiçbir seçeneği gözardı etmeyeceklerini söyledi.

*Minneapolis FED Başkanı Kashkari yaptığı açıklamada, FED’in muhtemelen faiz oranlarını çeyrek puan daha artırması ve faiz oranlarını bir süre daha yüksek tutması gerektiğini ve FED üyelerinin bu yıl bir faiz artırımına daha ihtiyaç duyulacağını düşündüğünü söyledi.

*Rusya, yakıt ürünlerine getirdiği ihraç yasağına ilişkin değişiklikler yaptı. Buna göre gemi yakıtı ve kırsal motorin ihracatını serbest bıraktı.

*Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Moody’s yaptığı değerlendirmede, ABD’de federal hükümetin olası kapanmasının kredi derecelendirme değerlendirmesi üzerinde olumsuz etkilerinin olacağını söyledi. ABD’de harcama tasarısı konusunda anlaşılmazsa ABD Hükümeti 1 Ekim’de kapanacak.

Günün Ajandası;
10:00 ECB Üyesi Lane’ın Konuşması
15:00 ABD İnşaat İzinleri
17:00 ABD Konut Satışları
23:30 ABD APİ Ham Petrol Stokları

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-POSTA DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-posta adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç