ECB / Holzmann "Yeni Faiz Artışları Göz Ardı Edilemez"

ECB / Holzmann "Yeni Faiz Artışları Göz Ardı Edilemez"

*Çin Merkez Bankası yaptığı açıklamada, toparlanmayı desteklemek için politika ayarlamalarını hızlandıracağını ve para politikasını kesin ve güçlü şekilde uygulayacağını, likiditeyi makul ölçüde bol tutacağını ve istikrarlı kredi genişlemesini sürdüreceğini ifade etti.

*Avrupa Merkez Bankası (ECB) Üyesi Holzmann yaptığı konuşmada, ECB’nin borçlanma maliyetlerini zirveye çıkarıp çıkarmadığının belli olmadığını, enflasyonun devam etmesinin yeni faiz artışlarının göz ardı edilemeyeceği anlamına geldiğini söyledi.

*ABD Senatosu’na hükümetin gelecek hafta kapanmasını önlemek amacıyla 17 Kasım’a kadar fon sağlamayı planlayan bir yasa tasarısı sunuldu.

*ABD’de gece takip ettiğimiz haftalık APİ ham petrol stokları 1,6 milyon varil artarken, benzin stokları 70 bin varil azalış gösterdi. Bugün 17:30’da ise resmi petrol ve benzin stokları açıklanacak.

Günün Ajandası;
15:00 ECB Üyesi Enria’nın Konuşması
15:30 ABD Dayanıklı Mal Siparişleri
17:30 ABD Ham Petrol Stokları

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-POSTA DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-posta adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç