Almanya Üretici Enflasyonunda Gerileme Devam Ediyor…

Almanya Üretici Enflasyonunda Gerileme Devam Ediyor…

*Almanya üretici enflasyonu Ekim ayında beklentileri karşıladı. Verilerde negatif seyir Ekim ayında da devam etti. Aylık bazlı veride -%0.1 gerileme kaydedilirken, bir önceki yılın aynı dönemine göre -%11.0 azalış kaydedildi.

*Avrupa Merkez Bankası’ndan (ECB) Wunsch yaptığı konuşmada, “Piyasalar yeni bir artışa ihtimal vermeyecek kadar iyimser, Aralık ve Ocak aylarında faizler değişmemeli.” Açıklamalarında bulundu.

*İngiltere Başbakanı Sunak yaptığı konuşmada, “Enflasyon yarıya indiğine göre bir sonraki aşamaya geçebilir ve dikkatleri vergileri düşürmeye çevirebiliriz.” Açıklamasında bulundu.

*ABD tahvilleri yeni haftaya sakin başladı. 10 yıllık tahvil getirileri %4.48 çevresinde, 2 yıllıklar ise %4.91 çevresinde işlem görüyor. Dolar endeksi ise aşağı yönlü hareketlere devam ederken 103.58 seviyelerinde seyrediyor.


ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-POSTA DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-posta adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç