S&P ve Fitch Çin'in Kredi Görünümünü Değiştirmedi...

S&P ve Fitch Çin'in Kredi Görünümünü Değiştirmedi...

*Avustralya’dan gelen 2023 üçüncü çeyrek ekonomik büyüme verilerine baktıımızda, yıllık büyüme beklenti üzerinde %2.1 ve çeyreklik bazda ise %0.2 olarak gerçekleşti.

*S&P ve Fitch Çin'in notunu ve görünümünü değiştirmedi.
Çinli yetkililer dün Moody’sin not görünümündeki negatif yönlü değişiklikten duyduğu hoşnutsuzluğu dile getirdi.

*Japonya Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Himino, sürdürülebilir istikrarlı %2’lik TÜFE hedefi elde edilene kadar gevşek para politikasını sürdüreceklerini belirtti. Japonya’nın, global faizlerin yüksek seviyelere geçişinden kaynaklanan strese karşı yeterince dayanıklı olduğunu dile getirdi.

*Alman DAX endeksi tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Vadeli DAX30 endeksi 22 Ekim tarihindeki düşüş sonrası yaptığı ralli ile yaklaşık %13 oranında yükseldi.

*Gün içinde TSİ 15.15’de ABD’den ADP Tarım Dışı İstihdam Değişimi verisi gelecek.
*Gün içinde TSİ 18.00’de Kanada Merkez Bankası’nın faiz kararını takip edeceğiz.

*Asya seansındaki fiyatlamalara baktığımızda EURUSD paritesi 1.08’in altına geriledi ve 1.0795 seviyesinde fiyatlanıyor.
Ons Altın 2020’nin üzerinde. USDJPY paritesi 147.30 seviyesinde izleniyor. ABD vadeli borsa endekslerinde hafif bir tepki var. ABD 10 yıllık tahvil faizi ise %4.20’nin altında seyrediyor.

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-POSTA DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-posta adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç