pariteicons_f81.png

Doğalgaz – Son 3 Yılın Düşüğünde Kalmayı Sürdürüyor…

Son iki haftadır güçlü bir şekilde geri çekilen Doğalgaz vadeli fiyatları, geçtiğimiz haftayı 1.93 desteğinin altında kapatmıştı. Bu bölge, son üç yılın en düşük seviyesiydi. Yeni haftada negatif eğilim devam ediyor. Hafif negatif gap ile haftaya başlan Doğalgaz, bu negatif gap’i haftanın ikinci gününde toparlayamadı.

Beklentilerin ve mevsim normallerinin üzerinde devam eden hava sıcaklıkları, Doğalgaz fiyatlarının düşmesindeki en büyük etken olarak karşımıza çıkarken, bunun yaz ayları geldiğinde klima enerjisi üretmek için talep yaratabileceğini düşündüğümüzde, son zamanlarda devam eden düşüşün bahar aylarının sonlarında neye evrileceğini dikkatle takip edeceğiz.

Şimdilik günlük bazda 1.93, haftalık bazda ise 50 haftalık ortalamanın üstüne denk gelen 2.80 üzerinde bir tutunma görmedikçe toparlanmadan söz etmek için erken gözüküyor.

Destekler: 1.75 – 1.48 – 1.11

Dirençler: 1.93 – 2.49 – 2.80

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç