ABD Hisselerinde Ralli Ateşi Yükseliyor...

ABD Hisselerinde Ralli Ateşi Yükseliyor...

ABD’de tüketici harcamalarının güçlü kalması ve buna rağmen manşet enflasyonun kısmen yavaşlıyor oluşu ABD hisse senetlerindeki ralli ateşini daha da arttırıyor.

S&P 500 endeksi, son aylarda %40'ın üzerinde bir artışla tarihi zirvelere doğru fırlarken, mevcut ralli hız kesmek bilmiyor. Bu ateşli ralliyi sürdüren lider hisseler, özellikle de "Muhteşem Yedili" (Apple, Alphabet, Microsoft, Amazon, Meta, Tesla ve Nvidia) teknoloji devleri, son dönemdeki ataklarıyla dikkat çekiyor.

Teknik analiz, yatırımcıların pozisyonlarının ABD hisse senetlerinde aşırı alım bölgesine yükseldiğini gösteriyor. Ancak, bu güçlü alış iştahı avantajınız olabilir. Çünkü hisse senedi piyasası, son yılların en yüksek politika faizi oranlarına rağmen direncini koruyor ve dolar bazında muhteşem getirilere ev sahipliği yapıyor.

New York City Employees Retirement Systems'ın (NYCERS) baş yatırım yetkilisi Steven Meier, "Diğerleri geri çekilirken, biz hızla özel kredilere yöneldik. Şimdi, daha fazla kazanç elde etmek için en iyi zaman." diyor. NYCERS, yatırımlarını hızlandırıyor ve siz de bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Önümüzdeki hafta, ABD'de hizmet PMI ve Tarım Dışı İstihdam Raporu açıklanacak. Bu veriler, ABD ekonomisinin nabzını tutuyor ve ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz politikasında önemli bir role sahip oluyor.

Piyasalar, FED’in yıl sonuna kadar faizleri 75 baz puan indireceği senaryosunu fiyatlamaya başladı. Eğer siz de ABD endekslerindeki bu güçlü ralliye katılmak ve "Muhteşem Yedili" hisselerinde kazanç sağlamak istiyorsanız, vakit kaybetmeden bir IKON Menkul hesabı açın ve işlemlere başlayın. Avantajları kaçırmayın, şimdi harekete geçin.

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-POSTA DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-posta adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç