pariteicons_f66.png

Kakao – Arz Açığı Riski Dinmiyor Fiyat Rekor Kırmayı Sürdürüyor…

Londra ve New York Kakao piyasası haftanın son işlem gününde güçlü yükselişini tazeleyerek 8800 seviyelerine kadar yükseldi.

Hafta içerisinde 8490 seviyesindeki dirence hafif bir takıldıktan sonra güçlü trendini sürdürmeye devam etti. Günlük bollinger band’ın üst bölgesi güçlü şekilde yırtılmaya devam ediyor. Dünyanın en büyük üreticileri olan Fildişi Sahili ve Gana’daki arz sıkıntıları bu yükselişin ana sebebi olarak kalmaya devam ederken, finansal piyasalarda güçlü alış dalgası ateşi de sönmek bilmiyor.

Fiyatlar 8740 seviyesindeyken gün içi ilk destek 8490’dır. 8490’nın altına doğru bir geri çekilme görülmedikçe güçlü trend varlığını hissettirecektir. Bir sonraki kritik direnç 9000 olarak görülüyor.

Günlük bazda RSI’daki negatif uyumsuzluk görüntüsü fiyatların körü körüne yukarı gitme inancına soru işareti eklemeyi sürdürüyor. Ancak yine de kısa vadede 8490’ın altına inmediği sürece teknik olarak bu durum erken olabilir.

Kakao son derece volatil bir enstrüman haline geldi. Bu sebeple teknik olarak dikkatli olmakta fayda görüyoruz.

Destekler: 8490 – 8015 – 7660

Dirençler: 9000 – 9820 – 10355

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç