pariteicons_f41.png

CRUDE – OPEC Haberleri Yükselişi Besliyor…

Açıklanan Mart ayı raporuna göre günlük 26.42 Milyon varil petrol üreten OPEC üyelerinde en büyük üretim kesintisi Irak ve Nijerya’dan geldi. Irak kotanın üzerinde üretim yapıyordu ve Mart ayında 130 bin kesinti yapmayı kabul etti. Ancak Nisan ayında daha fazla kesinti yapmaları konusunda baskı altında olabilirler. OPEC üyelerinin Mart ayı üretimi, hedefin 190.000 varil üzerinde gelmiş. Suudi Arabistan gibi büyük bir üreticiyi rahatsız edecek bir durum var. Bu sebeple OPEC ülkeleri daha fazla kesinti yapma yoluna gidebiliriz.

Bu haberlerle yükselen ABD ham petrol Nisan ayının ilk işlem gününde 84.63 direncini test etti. Asya seansında da hafif bir yükseliş var. Genel olarak yükselişler stabil bir şekilde ilerliyor. Günlük bazda bollinger band, trend takibi için uygun olabilir. Orta bölgesi şuan 81’e denk gelmekte. Bu ilk ana destektir. 82.50 ise ilk ara destek olacaktır.

Destekler: 82.50 – 81.00 – 79.60

Dirençler: 84.63 – 86.75 – 89.20

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç