ABD’nin Önemli Verilerinden JOLTS, 17:00’de Açıklanacak…

ABD’nin Önemli Verilerinden JOLTS, 17:00’de Açıklanacak…

*Almanya imalat PMI Mart ayında 42.5’den 41.9 düzeyine geriledi.

*Euro Bölgesi imalat PMI Mart ayında 46.5’den 46.1 düzeyine geriledi.

*İngiltere imalat PMI Mart ayında 47.5’den 50.3 düzeyine yükseldi. Böylelikle 50 eşik değerini aşarak pozitif bölgeye giriş yaptı.

*TCMB’nin yaptığı açıklamaya göre, 4 Nisan 2024 tarihinden itibaren FAST işlem tutar limiti para transferlerinde 50 bin TL’den 100 bin TL’ye çıkarıldı.

*Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabı üzerinden kira geliri beyanına ilişkin son tarihi söyledi. Detaylara link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.ikon.news/haber/detay/926817

*Almanya’da Mart ayına ait öncü enflasyon verileri açıklandı. Bir önceki aya göre %0.5 artış beklentisine karşılık %0.4 arttı. Bir önceki yılın aynı dönemine göre ise %2.2 artış açıklandı. Bir önceki veriler sırasıyla %0.4 ve %2.5 olarak açıklanmıştı.

*TCMB Başkanı Karahan, “Dezenflasyona yönelik adımlarımızın finansal koşullara, talebe ve fiyatlama davranışlarına yansıyacağını öngörüyoruz. Aylık enflasyonun ana eğilimini belirgin ve kalıcı bir şekilde düşürecek sıkı parasal koşulları sürdüreceğiz. Para politikasındaki kararlı duruşumuz, hedeflediğimiz dezenflasyon patikasına başarıyla ulaşmamızı sağlayacaktır” değerlendirmelerinde bulundu.

*Bu haftanın önemli verilerinden ABD’de iş imkanları ve personel değişim oranı (JOLTS) verisi saat 17:00’de açıklanacak.


ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-POSTA DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-posta adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç