İngiltere’de İşsizlik Oranı Beklentileri Aştı…

İngiltere’de İşsizlik Oranı Beklentileri Aştı…

*İngiltere’de işsizlik oranı Şubat ayında %3.9’dan %4.2’ye yükseldi. Beklentiler %4.0 oranında gerçekleşmesi yönündeydi.

*Çin’de işsizlik oranı Mart ayında beklenildiği gibi 0.1 puan gerileyerek %5.2 oldu.

*TÜİK’in açıkladığı verilere göre, perakende satışlar Şubat ayında bir önceki aya göre %3.5 artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %25.1 artış gösterdi.

*Türkiye’de tarım ürünleri üretici fiyat endeksi Mart ayında bir önceki aya göre %5.57 artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %61.87 arttı.

*Avrupa Merkez Bankası’ndan Rehn, enflasyonun %2 hedefine doğru ilerlediğini görülürse Haziran’da faiz kesintisinin mümkün olabileceğini söylerken en büyük riskin jeopolitik faktörler olduğunu belirtti.

*Euro Bölgesi ticaret dengesi Şubat ayında 23.6 milyar euro fazla verdi. Ocak ayında 11.6 milyar euro fazla vermişti.

*Johnson & Johnson 2024/1. çeyrek bilançosunu açıkladı. Hisse başı kar beklentisi 2.64 $ beklentisine karşılık 2.71 $ olarak gerçekleşti.

*Bank Of America 2024/1. çeyrek bilançosunda hisse başı kar beklentisi 0.76 $ beklentisine karşılık 0.83 $ olarak gerçekleşti.

*Morgan Stanley 2024/1. çeyrek bilançosunda hisse başı kar beklentisi 1.67 $ beklentisine karşılık 2.02 $ olarak gerçekleşti.


ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç