Nvidia – Bilanço Sonrası Güçlü Alıcı Buldu, Teknik Görüntü Nasıl ?

Nvidia dün gece 2024 ilk çeyrek bilançosunu açıkladı. Gelen veriler beklentilerin oldukça üzerinde gelerek hem Nvidia hisselerini hem de ABD borsalarına pozitif katkı yaptı.

Gelelim sonuçlara;
-Hisse başına kazanç 6.12 $ (Önceki: 5.57 $)
-Toplam gelir: 26.04 Milyar $ (Önceki: 24.57 Milyar $)
-6 Haziran kapanışıyla birlikte hissede 1:10 bölünme gerçekleşecek. 7 Haziran’da hisse fiyatı 10 kat düşük olarak revize edilerek var olan pozisyonlar 10 kat arttıracak.
-Verilmesi öngörülen temettüde artışa gidildi.

Nvidia hisseleri bu bilanço sonrasında bugün pre-market’de 1020 $ bölgesine sıçradı ve 16.30’daki spot piyasa açılışından sonra 1046 $’a kadar yükseldi.

Teknik olarak baktığımızda, haftalık bazda 100 $’dan bu yana devam eden up trend çizgisi üzerinde yükselmeye devam ediyor. Bir önceki tepe olan 959 direnci yukarı yönde aşıldıktan sonra ataklar güç kazanarak devam etti. Burada önce 959 seviyesi hem grafikteki bollinger band’ın orta bölgesi iki farklı ana destek bölgesi olarak takip edilecektir. Bu hat kırılmadığı sürece, 1200 $’a doğru yükseliş eğilimi sürebilir.

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-MAIL DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-mail adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç