images/pariteler/pariteicon_12.svg

USDTRY – Hafta İçinde 32.70 Bölgesini Ara Ara Yokladı…

Dolar kuruna haftalık grafik ile bakıyoruz. Yaklaşık 13 seviyesinden bu yana 8 haftalık ortalama eşliğinde trendinde devam ettiğini daha önceki raporlarımızda belirtmiştik. Son haftalarda 32.60/31.90 aralığında fiyatlanmış olan dolar kuru, kısa vadede yatay bir trend  performansı göstermesi sebebiyle zaman zaman kapanışları 8 haftalık ortalamanın altında yaptı ancak bu dramatik bir kopuş şeklinde gerçekleşmedi. Aksine, bu ortalamaya çok yakın bir duruş sergiledi.

Bu hafta, 8 haftalık ortalamanın üzerinden hafta içinde 32.74’e doğru ani ataklar yaşadı. Bu açıdan rekor tazeledi diyebiliriz.  Hafta içinde zaman zaman 32.20’ye gerilese de bu haftaki kapanışın 32.70 bölgesinde olması dolar kurundaki duraksamış uptrendi tekrar tetikleyici etkide bulunabilir. Önümüzdeki hafta bayram sebebiyle TRY piyasasındaki likidite düşük olacaktır bu sebeple olası aşırı oynaklıklara dikkat etmek gerekir.

Destekler: 32.20 – 31.90

Dirençler: 33.20 – 33.80

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News'e Üye Ol!

+90

SMS & E-POSTA DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-posta adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç