pariteicons_f63.png

Buğday – İyi Hasatların Gelmesi Fiyatları Baskılarken, USDA Raporu Bekleniyor…

Buğday fiyatları, kuzey yarımküre hasadıyla birlikte gerilemeye devam ediyor. Yeni haftaya yaklaşık %2 oranında değer kaybederek başladı ve son altı haftanın en düşük seviyesine geriledi. ABD Tarım Bakanlığı'nın (USDA) gün içinde açıklayacağı raporda ABD buğday hasadının yüksek geleceğine yönelik beklentiler bu düşüşün ana sebebini açıklıyor. Rusya ve Ukrayna tarafında kurak bölgelerdeki yağışların buğday ekinleri için biraz rahatlama sağladığı belirtiliyor. Bununla birlikte son zamanlarda Dolar endeksinin güçlenmesi, fiyatlar üzerindeki baskıyı tetikliyor.

Teknik olarak baktığımızda fiyatlar yeni haftada 50 haftalık ortalamanın altına sarkıyor. Hafta içerisinde, 605 seviyesine denk gelen 50 haftalık ortalamanın üzerinde tutunup tutunamamasına bakacağız. Bu bölgenin altında haftalık ana destek 525 seviyesidir.

605 bölgesinde tutunabildiği sürece kısmet negatif eğilim güçlenemeyebilir.

Destekler: 605 – 575 – 525

Dirençler: 650 – 720 – 795  

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News'e Üye Ol!

+90

SMS & E-POSTA DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-posta adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç