pariteicons_f41.png

CRUDE – Son 6 Haftanın En Düşüğündeyken, Orta Doğu Barış Müzakereleri, Çin ve FED’den Güçlü Şekilde Etkilenebilir…

Ham petrol vadeli işlemleri Orta Doğu'daki ateşkes görüşmeleri ve Çin'deki belirsiz ekonomik görünüm ile birlikte baskılanıyor. Bugün ile birlikte düşüşünün dördüncü işlem gününe girdi. 81.75'den 77.00'ye doğru hızlı bir düşüş gerçekleşti.

Önümüzdeki birkaç gün içindeki ham petrol fiyatları büyük ölçüde Çin'den gelen ekonomik haberlere, ABD'de faiz indirimi olasılığına ve Orta Doğu'daki müzakerelerin nasıl ilerlediğine bağlı olacak. Biden'ın adaylıktan geri çekilmesi petrol piyasaları üzerinde önemli bir etki yaratmadı, ancak ABD başkanlık kampanyası, enerji politikasının merkezi olması nedeniyle petrol fiyatlarını muhtemelen etkileyecektir.

Parite bugün itibariyle 10 Haziran’dan bu yana en düşük seviyeye geldi. 77.00’nin kırılması halinde düşüşün daha da derinleşmesi ve 72.50 seviyesinin gündeme gelme ihtimali söz konusu olabilir.

Destekler: 77.00 – 75.25 – 72.60

Dirençler: 78.30 – 80.00 – 81.75

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-MAIL DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-mail adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç