images/pariteler/pariteicon_14.svg

USDJPY – Düşüş Devam Ediyor: Yen 151.90 Seviyesinden Tepki Almayı Sürdürebilecek mi?

USDJPY paritesinde düşen trend devam ediyor. Daha önce yükselen kama formasyonunu aşağı yönlü kırarak kama dibi kadar düşüş sergileyen parite, bu noktada bulunan orta vadeli trend çizgisinden tepki alamamıştı. Kırılımdan sonra ufak bir tepki alan paritenin düşüşü, son 4 gündür derinleşerek devam etmektedir. Gün içerisinde, daha önce belirttiğimiz önemli destek noktası olan 151.90 seviyesinden tepki alan parite için bu seviye oldukça önemlidir.

Japonya Merkez Bankası'nın (BOJ) faiz oranlarını artırması beklentisi, riskten korunmak amacıyla Japon Yeni'ne geçişi ve Yen'in değer kazanmasını sağlamaktadır. Şu an temel olarak, 31 Temmuz 2024'te BOJ'un faiz artırımı yapıp yapmayacağı, yaparsa ne kadar bir artırım yapacağı ve bu artırımın beklentileri karşılayıp karşılamayacağı USDJPY paritesi için en önemli veridir.

Destekler: 151.90 – 151.05 - 148.35

Dirençler: 153.70 - 155.45 - 156.75 



ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-MAIL DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-mail adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç