pariteicons_f65.png

Paladyum - Düşen Trende Yakın Fiyatlanma: 974 Direnci Kritik

Hafta başından bu yana kararsız ve dalgalı bir seyir izleyen paladyum, 900 seviyelerinden aldığı alımlarla dirençlerini kırarak yükselişine devam ediyor. İki günlük yükseliş sonrası, Stokastik indikatörünün yukarı yönlü kırılımını doğrular şekilde, alıcıların baskın olduğu piyasa ortamında 957 direncini kırdı. 974 direncinin üzerine iğne atan paladyum, 982 seviyelerine kadar yükselip düşen trend çizgisine temas ederek geri çekildi. Şu an 972 seviyelerinde ve 200 günlük hareketli ortalama çizgisi civarında işlem görmekte. RSI göstergesi 56 seviyelerinde, nötr bölgede seyrediyor ve potansiyel yükselişin devam edebileceğini işaret ediyor.

Paladyumda yükselişin sürmesi için 974 direncinin üzerinde kalıcılık sağlanması önemli. Aksi takdirde, yeniden 957 desteğine doğru bir geri çekilme yaşanabilir.

Destekler: 957 – 933 - 910

Dirençler: 998 – 1048 – 1110

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-MAIL DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-mail adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç