pariteicons_f80.png

Nasdaq - Powell'ın Açıklamaları Sonrası Nasdaq'daki Düşüş Kalıcı Olmadı..

Geçen hafta dalgalı bir seyir izleyen endeks, 4 günlük yükseliş serisinin ardından son işlem günü dirençten aldığı tepkiyle sert bir düşüş gerçekleştirerek haftayı kapatmıştı. Yeni haftaya dün alıcılı bir başlangıç yapan endeks, akşam saatlerindeki Powell’ın konuşmasına yaklaşırken dalgalı hareketler sergiledi. Powell’ın konuşmasında, politikanın zamanla nötr duruma geçeceğini belirtmesi, 50 baz puanlık indirim beklentilerine karşı 25 baz puanlık bir indirime işaret olarak yorumlandı.

Konuşma esnasında 20056 seviyesine kadar sert bir düşüş yaşayan parite, yükselen trend çizgisinden aldığı tepkiyle günü 20233 seviyesinin üzerinde kapatmayı başardı. RSI indikatörü nötr durumda ve aşırı alış bölgesine yaklaşırken, endeks güne alış üstünlüğünü koruyarak başlamış durumda. Ancak Stokastik indikatörün 80 seviyesi altına kırılım gerçekleştirmesi, kar satışlarının gelebileceğine işaret ediyor.

Destekler: 19950 – 19725 - 19595

Dirençler: 20420 – 20796 – 20920

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-MAIL DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-mail adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç