pariteicons_f80.png

Nasdaq – İyimser Veriler ve Konuşmalarla Yükseliş Trendine Giriş...

Geçen haftanın sonunda ABD istihdam verilerinin beklenenden olumlu gelmesi, durgunluk endişelerinin azalmasına ve 25 baz puanlık faiz indirimi beklentisinin güçlenmesine yol açtı. Bu durum, teknoloji hisseleri önde olmak üzere endekste yükselişleri tetikledi. Hafta açılışında endekste satış baskısı gözlemlense de, önemli destek seviyesi olan 19.950’den tepki alındı.

Bu tepkinin ardından, dün gelen yükseliş, bugün de alış üstünlüğü ile sürdürülmekte. 20,275 direncinin üstüne geçmeyi başaran endeks, şu an daha önceki yükselen trend çizgisinin içine girmiş durumda.

Stokastik indikatörü 60 seviyesinde nötr bir hareket sergilerken, RSI indikatörü 70 seviyesinde yukarı yönlü hareket etmekte. Henüz aşırı alım bölgesine ulaşmamış olan endeksin, yükselişlerin devamı durumunda 20.420 direnci üstünde kalıcılık sağlaması, endekste yükselişleri derinleştirebilir.

Destekler: 20275 – 19950 – 19725

Dirençler: 20420 – 20795 – 20920

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-MAIL DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-mail adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç