FED Başkanı Powell'ın Konuşmasını Takip Edeceğiz...

FED Başkanı Powell'ın Konuşmasını Takip Edeceğiz...

*Almanya’da bugün takip ettiğimiz Nisan ayına ilişkin Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) beklentilerin üzerinde gelerek aylık %0.3, yıllık %4.1 artış gösterdi. Verinin sırasıyla %0.3 ve %0.5 azalması bekleniyordu. Bir önceki veri ise -%1.4 ve %6.7 düzeyinde gerçekleşmişti.

*Kanada’da Mart ayına ilişkin açıklanan Perakende Satışlar beklenenden daha az azalarak -%0.3 düzeyinde geldi. Verinin %0.8 düzeyinde azalması bekleniyordu. Çekirdek Perakende Satışlar ise beklendiği gibi %1.4 seviyesinde azalış gösterdi.

*Bugün 18:00’da Fed Başkanı Powell Thomas Laubach Araştırma Konferansı’nda konuşma yapacak. Powell’ın faiz artış sürecine ve ekonominin gidişatına ilişkin açıklamalarda bulunması bekleniyor. Powell’dan sonra 22:00’da ise ECB Başkanı Lagarde’ın konuşmasını takip edeceğiz. Lagarde’ın da aynı şekilde faiz artış sürecine ilişkin açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Günün Ajandası;
17:55 ECB Üyesi Schnable’ın Konuşması
18:00 FED Başkanı Powell’ın Konuşması
20:00 ABD Petrol Sondaj Kule Sayısı
22:00 ECB Başkanı Lagarde’ın Konuşması  

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç