images/pariteler/pariteicon_31.svg

EURGBP - Paritede Fibo 23.6 Desteği Önemini Koruyor...

EURGBP - Paritede Fibo 23.6 Desteği Önemini Koruyor...

Sterlin bacaklı paritelerde hafta boyunca yaşanan  değer kaybında açıklanan veriler sonrasında sınırlı bir toparlanma görülüyor. İngiltere’de bugün sanayi ve imalat üretimi verileri beklentilerin üzerinde artış kaydederken ticaret dengesinde  beklentilerin üzerinde bir azalış gerçekleşti. İngiltere Merkez Bankası Başkanı Carney’in konuşması takip edildi. Carney konuşmasında Brexit sürecinin İngiltere’nin karşı karşıya kaldığı global mali riskleri büyütme potansiyelinin mevcut olduğunu ve PPK’nın Brexit’i İngiltere’nin karşı karşıya kaldığı en büyük aynı zamanda tek risk olarak tanımladığını belirtti. Konuşma sonrası paritede sınırlı yukarı  yönlü hareketler görüldü.

Yarın TSİ 13:00’da Euro Bölgesi sanayi üretimi  verileri izlenecek. Kasım ayı sanayi üretimi için beklentiler Ekim ayı verilerinin oldukça üzerinde şekilleniyor.

Teknik olarak baktığımızda; Dünü düşüş ile kapatan EURGBP yükselen trend alt bandı üzerinde hareketlerine devam ediyor. Aşağı yönlü hareketlerde fibonacci 23.6 düzeltme seviyesine denk gelen 0.8632 ve 0.8560 seviyesi destek olarak takip edilebilir. Yükselişlerde ise 0.8710 ve 0.8880 seviyeleri direnç olarak takip edilebilir.

Destekler:0.8632 – 0.8560 – 0.8425

Dirençler:0.8710 – 0.8805 – 0.8880




ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç