images/pariteler/pariteicon_2.svg

EURUSD Paritesinde Güçlü Baskı…

EURUSD Paritesinde Güçlü Baskı…

EURUSD paritesi AMB’nin beklentileriyle kayba yöneldi. Bugün piyasalarda Avrupa Merkez Bankası’nın nisanda politika değişikliğine karşı temkinli olduğu söylentisi paritede fiyatlamalara yansıdı. Bunun yanında Brexit sürecinin bugün resmi olarak başlamış olması da paritede takip edildi. ABD’de açıklanan Askıdaki Konut Satışları beklentilerin üzerinde geldi. Almanya Şansölyesi Merkel, önceliklerinin İngiltere’nin yükümlülükleri olduğunu belirtirken, artık geleceğe odaklanmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Teknik açıdan bakıldığında EURUSD paritesinin 1.0830 direncini aşamaması sonrası bu seviyelerden başlayan baskılanma ile paritede 1.0735 seviyesi test edildi. Düşüşün devamında 20 günlük ortalamanın denk geldiği 1.0715 desteği takip edilebilir. Parite dğşen kanalda konumunu sürdürüyor. Macd göstergesinde sınırlı bir baskı görülüyor.

Destekler: 1.0715 – 1.0675 – 1.0600

Dirençler: 1.0800 – 1.0830 – 1.0900


 

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç