pariteicons_f41.png

Ham Petrol Stoklar Sonrası Yükseldi…

Ham Petrol Stoklar Sonrası Yükseldi…

Bugün ABD tarafında Petrol stokları takip edildi. AIP Petrol stokları bir önceki 4.5M seviyesinden 1.9M seviyesine gerilemişti. Akşam saatlerinde açıklanan EIA Ham Petrol stokları da beklentilerin altında kaldı. Benzin stoklarında da azalma görüldü. Bu durum fiyatlarda güçlenme zemini oluşturdu. Rusya Enerji Bakanı, Mevcut Petrol fiyatının arz talep dengesini sürdürmeye izin verdiğini belirtti.

Teknik açıdan bakıldığında yükselen kanal içerisine giren Ham Petrol’de 38.2 fibonacci seviyesine denk gelen 47.10 desteğinden başlanan toparlanma eğiliminin devam ettiği görülüyor. Ham Petrol bugünkü yükselişiyle 200 günlük ortalamanın da üzerine sarktı. RSI’daki 30 seviyesinden gelen güçlü toparlanmanın da etkisi sürüyor. Yükselişin devamında 61.8 fibonacci seviyesine denk gelen 50.0 fiyat düzeyi takip edilebilir. Kapanışın kanal içerisinde gerçekleşmesi önem arz edecektir.

Destekler: 48.30 – 47.75 – 47.10

Dirençler: 49.50 – 50.15 – 50.90


ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç