images/pariteler/pariteicon_38.svg

GBPTRY – Parite Sınırlı Yükselişte…

GBPTRY – Parite Sınırlı Yükselişte…

Bugün İngiltere’de açıklanan TÜFE verisi aylık bazda beklentilerden daha az daralırken, ÜFE verisi beklentilere paralel yükseliş kaydetti. Bunun yanında Perakende fiyat endeksi de beklentilerin altında kaldı. İlk aşamada fiyatlama pozitif olurken, istenilen derecede güçlü olamaması sonrası bir miktar kar satışı görüldü. Türkiye tarafında Tillerson’un Türkiye’ye yönelik açıklamaları takip edilecek. Devam eden Afrin operasyonuna ABD olumlu bakmadığını belirtmişti.

Teknik olarak bakıldığında paritenin yükselen trend desteğinden toparlandığı görülüyor. 70 birimlik ortalamanın altında kalınması pariteyi bir miktar baskılarken, bu iki bölge arasında konumlanan GBPTRY paritesinin gidişatı takip edilecek. Trend çizgisinin aşağı kırılması durumunda önemli bir dirence dönüşebileceğini belirtelim.

Destekler: 5.2700 – 5.2330 – 5.2200

Dirençler: 5.2900 – 5.3050 – 5.3400




ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç