pariteicons_f41.png

CRUDE – Baskı Güçleniyor 87 Desteğine Dikkat !

Ham petrol fiyatları yeni haftanın ilk işlem günü itibariyle geri çekilme eğilimine devam ediyor. Özellikle bugün TSİ 10:00’dan sonra hızlı bir düşüş olduğunu görmekteyiz.

OPEC+ üyelerinin arz politikalarının yanında, global çaptaki durgunluk endişelerinin etkisi petrol fiyatlarına negatif yansıyor. Bu sabah karşı beklentilerin altında gelmiş olan Çin sabit varlık yatırımı, sanayi üretimi ve perakende satışlar Avrupa seansında satışların artmasını tetiklemiş olabilir.

Teknik olarak baktığımızda geçtiğimiz haftalarda 87 $ seviyesinden gelen tepki alımları 200 günlük ortalamaya kadar yükselmiş ancak kıramamıştı. Fiyatların 200 günlük ortalama altında kalmaya devam etmesiyle baskı devam etti ve bugün tekrar 87 dolar seviyesi kritik olarak destek bölgesi. Bu desteğin kırılması halinde 84.85’e doğru hızlı bir düşüş görme ihtimalimiz olabilir. Genel olarak kısa vadede 92.92 seviyesi üzerinde bir tutunma görülmediği sürece alıcıların güçlenmesini beklemek zor olacaktır.

Destekler: 87.00 – 84.85 – 81.65

Dirençler: 88.55 – 90.45 – 92.92

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç