pariteicons_f41.png

Ham Petrol 2 Günlük Güçlü Yükselişini Bugün Sınırlandırdı…

Ham Petrol 2 Günlük Güçlü Yükselişini Bugün Sınırlandırdı…

OPEC’in anlaşmaya varmasının ardından Ham Petrol 2 gün boyunca güçlü şekilde yükselişe yönelmişti. Bu yükselişini bugün bir miktar sınırlandırdı. Bugün OPEC kaynaklarından Opec Ve Opec Dışı Ülkeler arasındaki toplantının 10 Aralık'ta Moskova'da yapılacağı bilgisi geldi. Bu haftaki ABD Petrol stoklarının beklentilerden iyi gelmesi de fiyatları desteklemişti. TSİ 21:00’da açıklanacak Baker Hughes Petrol kuyusu sayısı takip edilebilir.

Teknik açıdan yükseliş kanalının içerisinde kalmayı sürdüren Ham Petrol’de bugünkü artış 51.50 direnci sebebiyle sınırlı oldu. Bu seviyenin aşılamaması fiyatları baskılıyor. Ham Petrol’ün 20 günlük üssel hareketli ortalamadan aldığı desteği sürdürdüğünü görüyoruz. İşlem hacmi kısa süreli sert yükseliş sebebiyle sınırlı seviyede bulunuyor. Momentum hala çok yüksek seviyelerde bulunuyor. Yüksek fiyat düzeylerinden dolayı tepki satışlarına karşı dikkatli olmakta fayda var.

Destekler: 50.15 – 49.50 – 49.00

Dirençler: 51.50 – 52.30 – 54.00


ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç