pariteicons_f11.png

Altın’da Trump Fiyatlamasını Görülüyor…

Altın’da Trump Fiyatlamasını Görülüyor…

ABD’nin yeni başkanı Trump, göreve başladıktan sonraki açıklamalarında ekonomiyi büyütmeye yönelik ifadeleri fazla kullanmaması tekrar korumacı politika endişelerini gündeme getirmiş ve bu durum dolarda baskılanma ve güvenli liman Altın’da alış ivmesi oluşturmuştu. Akşam saatinde iş insanlarıyla buluşan Trump, büyük çaplı vergi indirimleri, yerel üretime destek gibi ifadeler kullanınca dolarda görülen güçlenme Altın’ı da baskıladı.

Teknik açıdan bakıldığında geçtiğimiz hafta 1198 desteğinden toparlanan sarı metal, bu haftaya 1220 direncini test ederek başladı. 1198 – 1220 bandında sıkışan Altın, bu seviyeleri aşamadıkça hareketlilik sınırlı kalabilir. Altın’ın 50 günlük ortalama ve 23.6 fibonacci seviyelerinin üzerinde tutunması önemli. MACD göstergesinde yükselişin korunduğu görülüyor.

Destekler: 1208 – 1200 – 1190

Dirençler: 1220 – 1230 - 1242


ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç