images/pariteler/pariteicon_13.svg

GBPUSD – Parite Haftanın Son Gününde Satıcılı Seyrediyor…

GBPUSD – Parite Haftanın Son Gününde Satıcılı Seyrediyor…

Paritede May’in güvenoyu sağlamasının ardından gelen güçlü yükselişin bugün satıcılı seyirle bir miktar baskılandığı görülüyor. Hafta sonu boyunca Avrupalı ve İngiliz yetkililerde bir dizi görüşmeler gerçekleştirmesi beklenen Başbakan May’in yoğun bir trafiği olacak. Buradan gelecek haberler hafta başında paritede volatiliteyi artırabilir. Bugün açıklanan İngiltere Perakende Satışlar verileri manşet ve çekirdek bazda beklentilerin altında kaldı. Bunun yanında ABD’de açıklanması beklenen kapasite kullanım oranı, sanayi ve imalat üretimi verileri paritede volatiliteyi artırabilir.

Teknik açıdan bakıldığında 100 günlük ortalamanın paritede destek unsuru oluşturduğu görülüyor. Paritenin aynı zamanda 61.8 fibonacci seviyesinin denk geldiği 1.2875 desteği kısa vadede önem arz ediyor. Paritenin bu seviyeler üzerinde tutunması kısa vadede destek etkisini artırabilir. Yükselişlerde ilk aşamada 1.3015, olası geri çekilmelerde 1.2875 seviyeleri takip edilebilir.

Destekler: 1.2875 – 1.2750 – 1.2690

Dirençler: 1.2980 – 1.3015 – 1.3160

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç