Trump WSJ'nin Haberini Yalanladı, Gözler Çinli Yetkililerin Basın Açıklamasında...

Trump WSJ'nin Haberini Yalanladı, Gözler Çinli Yetkililerin Basın Açıklamasında...

Türkiye Sanayi Üretimi Beklentinin Altında Arttı…
*Türkiye Sanayi üretimi ekim ayında aylık bazda %0,9 düşerken, yıllık bazda %3,8 artış kaydetti. Piyasa beklentisi yıllık bazda %6,2 artış göstermesi yönündeydi.

ABD Perakende Satışlar Kasım Ayında Beklenti Altında Kaldı…
*Perakende Satışlar (Aylık) (Kas) Açıklanan: 0,2% Beklenti: 0,5% Önceki: 0,3%
*Çekirdek Perakende Satışlar (Aylık) (Kas) Açıklanan: 0,1% Beklenti: 0,4% Önceki: 0,3%

Johnson: Brexit 31 Ocak İtibariyle Gerçekleşecek…
Yapılan genel seçimlerden zaferle çıkan Muhafazakâr Parti lideri ve İngiltere Başbakanı Johnson bugün yaptığı açıklamada İngiltere’nin AB'den çıkışının 31 Ocak itibariyle gerçekleşeceğini söyledi. Brexit sürecinin hızlanacağına yönelik artan iyimserlikle GBPUS paritesi 1.3514 ile son 18 ayın en yükse seviyesine kadar yükseldi.

Trump: WSJ’nin Çin Anlaşmasına İlişkin Haberi Yanlış…
ABD Başkanı Donald Trump, Wall Street Journal(WSJ)'nin Çin anlaşmasına ilişkin haberi özellikle tarifeler konusundaki kısmı tamamen yanlış olduğunu söyledi. Açıklama sonrası ABD vadeli endeksleri geriledi. Diğer yandan Çinli yetkililerin saat 18:00’da müzakerelere ilişkin bir basın açıklaması yapacağı duyuruldu.




ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç