ABD 10 Yıllık Tahvil Faizleri Bir Yılın En Yükseğinde…

ABD 10 Yıllık Tahvil Faizleri Bir Yılın En Yükseğinde…

*Son dönemde yükseliş içerisinde olan ve piyasalar tarafından dikkatli bir şekilde takip edilen 10 yıllık ABD tahvil faizi 2020 Şubat ayından bu yana ilk kez %1,40 seviyesini aştı.
*ABD 10 yıllık tahvil faizleri yükselirken Dün Senato’nun Bankacılık Komitesi’nde konuşan FED Başkanı Powell, bugün de Senato’nun Finansal Hizmetler Komitesinde konuşacak. Dünkü Politika ve görünüm ile ilgili açıklamalardan daha farklı ve sürpriz bir şey söylemesini tahmin etmemekle birlikte yine de konuşma takip edilmelidir.


Almanya Ekonomisi 2020 Yılında Daraldı…
*Almanya Federal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan verilere göre Almanya ekonomisi yılın dördüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,3 büyürken, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre, yüzde 2,7 daraldı. Yılın dördüncü çeyreğinde başlayan kısıtlamalar ekonomi üzerinde etkili oldu ve dördüncü çeyrek büyümesini aşağı çekti.





 

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç