pariteicons_f11.png

Ons Altın – 2711 Seviyesi ile Yeni Rekor, Yükseliş Trendini Sürdürüyor!

Kar satışlarının ardından geçtiğimiz haftanın son günlerindeki yükselişini, hafta başındaki satışların ardından devam ettiren sarı metal, yeni rekor arayışlarına girdi. Çarşamba günü rekor denemesinin ardından dün de yükselişini sürdüren sarı metal, 2696 seviyelerini görerek yeni bir rekor tazelemişti. Bu şekilde 2700 direncini test eden sarı metal, bugünkü açılışından sonra ilk saatlerde alış ivmesini sürdürerek 2700 direncini kırdı ve 2711 yeni rekor seviyesinde fiyatlandı.

Daha önce belirttiğimiz gibi, stokastik göstergesinin aşırı alım bölgesinde olması ve RSI göstergesinin bu bölgeye yaklaşması, sarı metaldeki yükseliş sinyallerini yoğunlaştırıyor. RSI'ın 70 seviyesinde olması ve stokastik göstergesinin hala 80'in üzerinde yukarı yönlü hareket etmesi, yeni rekor seviyelerinin görülme ihtimalini artırıyor.

Destekler: 2700 – 2675 – 2660

Dirençler: 2720 – 2740 – 2780

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-MAIL DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-mail adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç