images/pariteler/pariteicon_43.svg

NZDUSD – Seçimler Sonrası Parite Baskılanıyor…

NZDUSD – Seçimler Sonrası Parite Baskılanıyor…

Bugün Yeni Zelanda’da açıklanan verileri sınırlı öneme sahip. ABD’de ise Mevcut ev satışları dışında kritik bir veri bulunmuyor. Buna rağmen son günlerde NZDUSD paritesinde güçlü baskılanma görülüyor. Bu durumda iki bacağın da etkisi var. Dolardaki güçlenme, ABD’de bütçe tasarısının Senato’dan geçmesi olarak görülüyor. NZD tarafında ise seçim sonuçlarının ardından gelebilecek koalisyon politikalarındaki endişeler paritede baskılanmayı güçlendiriyor.

Teknik açıdan bakıldığında 50 günlük ortalamanın baskısıyla alçalan takozu da aşağı yönlü kıran paritede bugün de baskılanmanın derinleştiği görüldü. Macd göstergesi de baskılanmayı destekler nitelikte bulunuyor. 38.2 fibonacci seviyesinin de altına sarkan parite aynı zamanda düşen kanalda bulunuyor. Düşüşlerin devamında 50.0 fibonacci seviyesine denk gelen 0.6900, yükselişlerde ise 38.2 fibonacci seviyesine denk gelen 0.7050 direnci takip edilebilir.

Destekler: 0.6935 – 0.6900 – 0.6850

Dirençler: 0.7030 – 0.7050 – 0.7125

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç