pariteicons_f11.png

Altın – Ortalamanın Üzerinde Tutunuyor…

Altın – Ortalamanın Üzerinde Tutunuyor…

Bugün ABD’de yoğun veri akışı vardı. Buna rağmen verilerin net bir görünüm çizememesi, Dolar’da güçlü bir etki oluşturamadı. İşsizlik Hakları Başvuruları ve İnşaat İzinleri beklentilerin üzerinde gelirken, Philadelphia FED İmalat endeksi ve Konut Başlangıçları beklentilerin altında kaldı. Verilerin ardından bir miktar yükselen Altın’da bugün Dolardaki baskılanmayla da birlikte sınırlı yükseliş görülüyor.

50 birimlik ortalamanın üstünde tutunmayı sürdüren Altın, daha önce içerisinde olduğu yükselen kanalın altına sarkması sebebiyle kritik bir bölgede konumlanıyor. Ortalamanın aşağı kırılması durumunda uzun dönemli alçalan kanalın üst bandının denk geldiği 1318 desteği takip edilebilir. Yükselişlerde ise daha önce içerisinde olduğu yükselen kanal alt bandına denk gelen 1332.5 direnci takip edilebilir.

Destekler: 1322 – 1318 – 1307

Dirençler: 1332.5 – 1340 - 1344

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç