pariteicons_f11.png

Altın - ABD'nin Yeni Ulusal Güvenlik Danışman Haberi ile Yukarıda...

Ons Altın, gün içerisinde genel olarak zayıflama eğilimi gösterirken Asya seansında kademeli olarak 1337 direncine doğru yükseldi. Trump'ın yeni ulusal güvenlik danışmanı olarak John Bolton'u göreve getireceini duyurmasından sonra kademeli olarak yükseldi. John Bolton, daha önce Fox News kanalında yorumcu olarak çalışmıştır ve ideolojik olarak katı bir muhafazakar olarak bilinir. Bolton, İran ve Kuzey Kore'ye karşı askeri müdahale fikirleriyle meşhurdur ve Rusya'ya karşı sert tavrı bulunmaktadır.

Teknik olarak bakıldığında, FED sonrasında 1337'ye yükselip 1324'e geri çekilerek bayrak formasyonu oluşturmuş, Asya seansındaki ani yükseliş ile de bu formasyonu çalıştırmış gibi gözüküyor. 1341 seviyesi ilk önemli direnç. Bu bölge üzerinde tutunma gerçekleşebilirse 1350 direnci gündeme gelebilir.

Destekler: 1331 - 1324 - 1321

Dirençler: 1337 - 1341 - 1350

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç