pariteicons_f16.png

SP500 CFD - Dün Önemini Vurguladığımız Kanalın Üst Bandı Kırılamadı ve Kar Satışları Geldi...

Biden'ın yemin töreni ile birlikte yeni rekor kırmış olan SP500 vadeli endeksi, dün yazdığımız raporumuzda önemli vurguladığımız yükselen kanalın üst bandı, yukarı yönde kırılamadığı için bugün kar satışları görmekteyiz.

Dün yazdığımız rapora linkten ulaşabilirsiniz.
https://ikon.news/analiz/detay/913487

Kanalın üst bandının kırılamamasıyla gerçekleşen kar satışları, bizi kanalın ortasından geçen ara uptrend çizgisine doğru götürüyor. Bugün bu ara trende yapılan ilk temas tepki ile karşılansa da tepkiler sınırlı kalıyor. Kanalın ortasından geçen ara trend kırılırsa, kanalın alt bandı tekrar önemli hale gelecektir. Kanalın alt bandının hemen yakınında duran ve kanalı takip eden 34 günlük ortalama mevcut ve bu bölgedeki destek hattının önemini göstermekte. Dolayısıyla olası düşüşlerde önce ara trende, ara trend kırılırsa da kanalın alt bandına dikkat etmekte fayda var.

Ara trendte tutunma başarılı olursa, gelebilecek yeni tepkilerde bir kez daha grafikte görülen kanalın üst bandına doğru yönelimler beklenebilir. Ancak kanalın üst bandı günlük mumlar ile kırılmadıkça her yükseliş sınırlı bir etki yaratabilir ve olası ani düşüşlerin sert olmasına sebebiyet verebilir.

Destekler: 3823 - 3802 - 3772 - 3743

Dirençler: 3845/3862 - 3891 - 3977

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç