Avustralya Merkez Bankası Faiz Oranını Değiştirmedi...

Avustralya Merkez Bankası Faiz Oranını Değiştirmedi...

*Avustralya Merkez Bankası (RBA) bu gece yaptığı toplantıda faiz oranını beklendiği gibi %4.35 düzeyinde tuttu. Yapılan değerlendirmede ise enflasyondaki düşüşün beklenenden daha yavaş olduğu ve ekonomik görünümün belirsiz kaldığı ifade edildi.

*Richmond FED Başkanı Barkin yaptığı konuşmada, ABD’de fiyat baskılarının büyük ölçüde ekonominin arz tarafındaki iyileşmelerle azaldığı ve işsizlik oranından neredeyse hiçbir değişiklik olmadığı bir yılın ardından enflasyonla mücadeleyi bitirmenin talebe bir darbe vurmayı gerektirebileceğini söyledi.

*Japonya hükümetinin en üst düzey döviz yetkilisi Kanda yaptığı açıklamada, Japonya’nın düzensiz ve spekülatif amaçlı döviz hareketlerine karşı harekete geçmek zorunda kalabileceğini ve Tokyo’nun kırılgan yeni desteklemek için yeniden müdahaleye hazır olduğunu söyledi.

Günün Ajandası;
09:00 Almanya Fabrika Siparişleri
18:30 FOMC Üyesi Kashkari’nin Konuşması
23:30 ABD APİ Ham Petrol Stokları


ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç